INVITATION TIL SAMARBEJDE OM MØN SESSIONS CINEMA CONCERTS

Vi drømmer om at forbinde hele Danmark med Cinema Concerts LIVE – sammen med jer!
Jeres biografer kan vise LIVE koncerter på det store lærred med den gode lyd og skabe en helt ny oplevelse af musikken i naturen.

I slutningen af den første Corona nedlukning af Danmark begyndte vi at streame koncerter live fra naturen på Møn. Det skabte en særlig stemning, da publikum pludselig kom helt tæt på musikken og udøverne, men rent fysisk kunne opholde sig hvorsomhelst. Naturen, himlen, vinden og fuglefløjt blev en magisk kulisse og tog musikken helt nye steder hen, alle havde det godt, og oplevelsen for publikum var ny.

Artister
I Møn Sessions sætter vi en dyd i at formidle håndholdt, nærværende og med autentisk lyd. Det har resulteret i mere end 40 sessions både live og ‘live on tape’.
Pt. spænder mulighederne for artister til Cinema Concerts over: Teitur, Den Danske Strygekvartet, Søren Huss, Ibrahim Electric, Katinka, Dreamers’ Circus og Kira Skov. Lineup til Cinema Concerts kan først lukkes endeligt, når vi ved, hvor mange af jer biografer, der vil være med. Så sign op for mere info.

Hvornår
Fra april til juni, 2021.
Om onsdagen, kl. 20:00-21:30.
Ca to koncerter pr. måned.

Hvordan
Hver biograf har mulighed for at arrangere koncerterne, som I ønsker. I kan lave et Præ show med en lokal artist. Sælge drinks/snacks i pausen (20 minutter midtvejs). Eller noget helt syvende. I bestemmer selv.
I modtager et link fra os til koncerten, som vi tester sammen med jer tidligere på dagen før hver koncert, så vi ved, den virker til kl 20:00. Det eneste, det kræver af jer er, at I har en internetforbindelse. Alle biografer er velkomne i projektet, store som små.

Det får I også
Møn Sessions leverer en markedsføringspakke til jer forud for koncerterne. Den vil være lige til at gå til og indeholde ting som:
– A3 plakat sat op og klar, lige til at printe ud.
– Kort tekst om hver artist og koncert, som I kan bruge til lokalpresse, etc.
– Billeder af artister til brug på jeres facebook, Instagram, hjemmesider.
– En kort trailer på 45 sekunder, som I kan vise i ugerne op til forud for andre visninger, som kan trække publikum til.
– Sig endelig til, hvis I savner noget på listen.

Billetter/økonomi
Streamen med koncerten vil være gratis for jer at modtage.
Alle indtægter fra salg i baren eller andet arrangement hos jer beholder I selv.
Vi står for alle omkostninger til artister, produktion og koda/gramex.
Billetindtægten bliver der lavet en fordelingsnøgle på, når vi kender det endelige lineup af visningssteder og artister, så både biografer, artister og Møn Sessions kan modtage noget.

Få mere info om projektet
Modtag updates og mulighed for at skrive jer endeligt op som visningssted.

Klik HER for at læse mere om Møn Sessions og os der laver det, eller nyd et moment med J.Tex fra vores sommer live-streams 2020 herunder.
Med venlig hilsen, Sidse, Emile, Simon, Joel, Morten og Jurij

Gå til Møn Sessions forside