LIVE STREAMS 2020

🇩🇰 Vi sender LIVE fra en have på østmøn hele sommeren 2020. Kom helt tæt på kunstnerne og oplev musikken udfolde sig i en afslappet atmosfære omkring bålet. Åben en flaske vin, læn dig tilbage og se vores bud på et virtuelt fælleskab i disse coronatider.

UPCOMING CONCERT
JUNE 07 at 9:00PM : KAJSA VALA

PAST CONCERTS
MAY 29 at 9:00PM : DREAMERS’ CIRCUS

MAY 17 at 9:00PM : MIKA AKIM

🇩🇰 Denne aften får vi besøg af svenske Mika Akim.
Hun blander på fornem vis sange med improvisationer bla. på den smukke bratschlignende Viola d’amore. Kl. 21:00 vil der være aktivitet i videoen herunder.

🇸🇪 “Jag har med mig några nya corona-reflektioner i form av sånger och så spelar vi musik som finns med på det kommande debutalbum. Mika Akim är mitt soloprojekt där jag blandar ihop mitt musikaliska bagage till visaktiga sånger som jag spelar på en viola d’amore. Musiken skulle jag säga är stillsam, ärlig och positiv men melankolisk. Jag ser så mycket fram emot att sitta vid brasan på söndag tillsammans med Ossian Ward och Tove Bagge och er som följer med.” /Mika Persdotter

MAY 08 AT 9:00PM : MOURITZ/HØRSLEV

🇩🇰 “Vi har skrevet nye sange og går i studiet fra den 9. maj. Dagen før varmer vi stemmerne op rundt om bålet og livestreamer fra Møn Sessions have på østmøn. Jacob Funch bakker os op på diverse instrumenter, og vi glæder os helt vildt, ikke mindst til at sige hej til jer derhjemme i stuerne, som har mulighed for løbende at stille spørgsmål og ønske sange.” Kærlig hilsen M & H