SYL

SYL bevæger sig i grænselandet mellem sangskrivning, kompositionsmusik og lydkunst. Musikken til denne første sang fra SYLs kommende (og første) udgivelse er skrevet med udgangspunkt i forfatterinde Josefine Klougarts New Forest. Værket fungerer godt som afsæt for netop disse musikeres udtryk, for der er en smuk, melankolsk og rå musikalitet i Klougarts tekster, som musikerne i projektet naturligt kan samle direkte op og fortolke. Og måske er det netop midt i en snestorm på Møn, i februar måned, at musikken og teksten kommer til sin ret. Det var i alle tilfælde råkoldt, men også smukt og roligt, som kun en sneklædt vinterdag i skoven kan være det. – Dan Hvidtfeldt

MEDVIRKENDE
Anna Brønsted – Vokal
Tomas Raae – Orgel
Bjørn Heebøll – Lilletromme
Dan Hvidtfeldt – Lilletromme

LOKATION
Klinteskoven : 28 februar 2018

TAK TIL
Alette Scavenius for varmestue, nybagte boller, kaffe og kage!